Skip to content
Menu
Brejchovic
  • Úvodní stránka
  • Cestopisy
  • Recepty
    • Recepty – Sladké
    • Recepty – Slané
    • Recepty – Co se nikam nevešly
  • Korálkování
    • Šperky
    • Vánoční ozdoby
  • Geocaching
Brejchovic

Vepřová panenka Sous-vide

Posted on 15 února, 20212 října, 2022

Ingredience:

Vepřová
panenka
sůl
pepř
tymián
sádlo fazolky

Postup:
Panenku odblaníme, osolíme, opepříme a okořeníme tymiánem. Za vakuované uložíme na 12h do lednice (možno i méně, ale min 2hodiny.

Vařeno v Sous-vide po dobu 1:30h na 89 stupňů. Po uvaření panenky narychlo osmahnout na sádle. Fazolky dáme na pánev s trochou sádla. Pro dochucení bylo použito koření na americké brambory.

Panenka Sous-vide

Praha 9

1,0 °C

Čas měření:  3:25  29.3.2023

Podrobné statistiky a grafy »

Praha 9

1,0 °C

Čas měření:  3:25  29.3.2023

Podrobné statistiky a grafy »

©2023 Brejchovic | WordPress Theme by Superbthemes.com